Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

Azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnek (szoktak) főzni

2014. december 24. - $Norbert$

Ahogyan tavaly is, idén is igyekezünk minél több ajánlattal, kedvezménnyel, exkluzív ajánlattal kedveskedni a konferencia vendégeinek, ezt, a II. Magyar Marketing Fesztivál esetén már idén elkezdtük.

Első ajánlatunk a rendezvény kizárólagos nyomdai partnerétől, a HD Honti Kft.-től érkezett, most pedig a 108.hu -tól kaptunk egy kicsit, az üzleti élettől eltávolodó, de annál hasznosabb ajánlatot.

Ha szeretsz főzni, szereted a finom ételeket, kattints tovább és megtudod, mi az ajánlat?

Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át neked Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét.

napfenytol-a-tuzhelyig.jpg

Mit találsz a könyben?

  • 108 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Színes ételfotókat
  • A szerző személyes élményeit
  • Tippeket, trükköket, tanácsokat
  • Hogyan állíts össze egy 5×5 m-es biokertet
  • Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon
  • A könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.

A könyvet ezen a linken megvásárolhatod!

Hémangi nagy ajándékot kapott, azt hogy a tápláló ételek világában otthon érezve magát, újabb és újabb finomságokat találjon ki, és ezt átadhassa nekünk. Meleg szívvel ajánlom újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez!

Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát. Ahogy tavasszal ébredezik a világ, elkezdenek kirügyezni a fák, bújnak elő az első zöldek, azokhoz mind kapunk ötleteket, a medvehagymától a spenótón át a rebarbaráig, vagy akár a húsvéti ünnepi ételekig.

A nyár a bőség, a szüret ideje, amikor sokféle gyümölcs és zöldség kerülhet az asztalra, többek között újkrumpli, eper, borsó, szilva, meggy, dinnye és minden földi jó.

Ősszel, amikor már a szűkebb hónapokra készülünk, és eljön a tartalékolás és a téli gondoskodás ideje, előkerülnek a gumós zöldségekből készült kiadósabb ételek, a káposztafélék, burgonyák, gabonafélék, tökfélék veszik át a terepet a konyhában.

A téli ünnepi időszakra is kapunk ötleteket, amikor a kalóriadúsabb, különlegesebb hozzávalók a főszereplők. Többféle - ajándékozásra is alkalmas - édesség receptjével ismerkedhetünk meg, mint például a grillázs készítésének titkaival, vagy a mikulásnak ajánlott citromos keksszel, vagy a különleges csokis sütőtökkenyér receptjével.

Van egy régi mondás: ha szeretnéd, hogy valaki a barátod legyen, akkor menj el a házába, és egyél vele. Azok az emberek, akik megosztják veled az ételüket, azok megosztják veled a szívüket is.

“Hémangi legújabb könyvében megosztja velünk friss receptjeit és ötleteit, hogy mi is részesülhessünk azokban az örömökben, amit az ételei adnak.” - Kaldeneker György, szakács

A könyvet ezen a linken megvásárolhatod!

Ne felejtsd el! Még több ajánlat, még több kedvezmény, ha jössz a konferenciára:

2014.12.31-ig kedvezményes jegyárak. Nézd meg a teljes programot itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr367009533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása