Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

Hol van Budapesten a Google 1. találati oldala?

2015. január 17. - $Norbert$

Attól függ.

Ha vásárolgató turista vagy, akkor a Váci utcában. Ha partizni mennél, akkor valahol a Deák tér és a Király utca között.

A legnépszerűbb és legforgalmasabb utcák ugyanazt jelentik egy vendéglátósnak vagy boltosnak, mint amit neked jelent a Google találati listájának legelső oldala. Vagyis: óriási forgalmat.

seo-trendek-2015.png

Természetesen te és a konkurensed is ugyanarra a kulcsszóra optimalizáljátok az oldalaitokat... de első keresőpozícióból csak egy van.

Az organikus találatok ereje

Ha a kulcsszavaidra az első néhány pozícióra tudsz rangsorolni, azzal kiváltottad az AdWords-költéseidet – hiszen ugyanaz a forgalom jön, csak nem kell rá költened (már a keresőoptimalizáláson túl). Emellett hitelességet is ad: gondolj bele, hogy te melyik céget tartod egy szakterület legjobbjának – a találati oldal legelső cégét, vagy azt, amelyik valahol a 20. oldalon bóklászik?

Éppen ezért fontos a Te céged számára is a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás. Ezért lesz egy ilyen előadás is a II. Magyar Marketing Fesztiválon, 2015.01.29-én!

Már nem is kellenek a kulcsszavak

A Google algoritmusa az utóbbi években annyira bonyolult lett, hogy a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek is csak kapkodják a fejüket. 200-nál is több rangsorolási szempontot ismerünk, és ki tudja, hogy mennyiről nem is tudunk még (mert nem publikus), de számít.

Ha a marketingről azt gondolod, hogy villámgyorsan változik, akkor a SEO-t emeld ennek a négyzetére. Ha a SEO-ban nem vagy naprakész, akkor nemcsak elesel a találati oldal első helyeitől... de a Google még meg is büntethet, hogy rossz, évek óta nem működő taktikákkal próbálod manipulálni a keresőt. Mert például a túl sok kulcsszóért büntetés jár, a linkhálózatokért is, és linkeket sem vásárolhatsz. Sőt, már linképíteni sem szabad „csak úgy”.

Mi jön a Google-állatok után? Még több állat?

Erről fog szólni a II. Magyar Marketing Fesztivál SEO-trendes előadása. Ezután a 20 perc után úgy fogsz kijönni a teremből, hogy...

  • nem csúszol el a már nem működő és büntetett taktikák banánhéján
  • de ismerni fogod a 2015-ben várható változásokat és SEO-trendeket, így weboldalaid újra a top 10-be kerülhetnek

Már csak emiatt az előadás miatt is megéri eljönnöd, de ezenkívül lesz még egy tucat. Jelentkeztél már? Ma még itt megteheted!

Láttad már László videóját?

Vásárolj jegyet most, 2015.01.29-ére!

Ajándék HASZON magazint adunk hozzé és 2 fő esetén Tied lehet a Meggyőzés-könyv is, amely az értékesítésedben fog segíteni sokat. Nézd meg a konferencia programját itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr247084081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása