Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

A nyomdaválasztás buktatói – avagy mit ne tűrjünk el a nyomdafestektől?

2016. január 25. - Dorisz Andok

A nyomda szó hallatán az emberek egy számukra kaotikusnak tűnő, tömeggyártást produkáló nagyüzemet képzelnek el, ahol futószalagok kusza útvesztőit látni.

Tudni kell: a jó nyomdának viszont lelke van, kibélelve olyan szakemberekkel, akik akár több évtized szakmai fortélyait hordozzák magukban. Itt nem csupán tömeggyártás folyik, hanem ötletek megvalósítása. 
nyomdaportal.jpg

A cégek életében sokszor felmerül az igény nyomdaipari termékre. Általában már rendelkeznek jól bevált kapcsolatokkal, de  olyan cégek is léteznek, akiknél ez az igény csak most merült fel. Ők esetleg ajánlás útján találnak szolgáltatót vagy elkezdenek böngészni az interneten.

Látatlanban nehéz eldönteni, melyik szolgáltató lenne a megfelelő, ki ajánlja azt a technológiát, ami a számunkra a legmegfelelőbb és természetesen a legmegfizethetőbb. A nyomdaipari innovációnak köszönhetően, valamint a különböző eljárások kombinálásával már költséghatékony megoldások állnak rendelkezésre. A nyomdaiparban ugyanúgy, mint más területeken, fejlődnek az eljárások és módszerek, de emellett a felhasznált alapanyagok is, legyen szó papírról vagy festékről.  

7+1 tipp, ami megkönnyítheti döntését:

 

  • Az első benyomás sokat számít (barátságos, kedves kiszolgálás,akár személyesen,akár telefonon vagy írásban)!
  • Tapasztaljunk másnap is ugyanilyen lelkesedést a nyomda részéről!
  • Teljes körű szolgáltatás és tervezés (gyártás, kiszállítás).
  • Legyen széles termékpalettájuk!
  • Támogassák kreatív grafikusok az elképzeléseink és ötleteink megvalósítását!
  • Ne csak egy végrehajtó szolgáltató legyen, de kapjunk hasznos tanácsokat is a          kivitelezésre vonatkozólag!
  • Kérjünk referenciaanyagot (termékekről és ügyfelektől)
  • Határidők betartása és pontos kiszállítás, bár erről előre nincsen tapasztalatunk, de     a referenciaszemélyeket kérdezzük meg! 

 

Még mindig bizonytalan? Kérdések merültek fel?

 Próbáljon ki minket! A HD-Honti nyomda mint teljes körű nyomdai kivitelező,  áll az érdeklődők rendelkezésére.   Térjen be hozzánk, szeretettel várjuk!  www.hdhonti.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr218311696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása