Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

Halálunalmas témáról érdekesen? Mégis hogyan? - a Számlázz.hu elárulja

2016. január 26. - Dorisz Andok

Mégis, hogyan lehet a számlázás ásítóan unalmas témáját valóban élvezetessé tenni? A Számlázz.hu marketingese elárulta nekünk. Szeszlér Vera írása

A tavalyi MMF-en beakadt valami: a videómarketing. Január volt, előttünk az egész év - és úgy döntöttünk, hogy rárepülünk a témára. Stratégiánkon belül meghatároztuk a tartalommarketing helyét, azon belül pedig a YouTube szerepét, kerestünk egy nagyon profi stábot, brief-eltük az ügynökségünket, és belevágtunk.

Azóta elkészült 8 film (2-2 verzióban), amit összesen 92 ezren láttak, de úgy, hogy a megtekintési arányok - az átlagos 10-20%-hoz képest - jócskán 50% fölött muzsikáltak. Emellett elképesztően tanulságos beszélgetéseket hoztunk össze a legérdekesebb felhasználóinkkal, ami mindenféle publicitás nélkül, önmagában is aranyat ér.
szamlazz_hu.jpg

A megszólaló cégek közül volt az első “filmsztár” az igazioliva. Tóth Gusztávval és Bárány Borival régi barátság fűzi egymáshoz a cégeinket: a magunk területén mi is és ők is elsők voltak, meghatározó szereplővé nőve ki magukat nulláról, és éppen úgy, ahogy mi lelkesedünk a számlázásért (vállalkozók életének megkönnyítéséért), úgy lelkesednek ők is az olívaolajokért (az egészséges és finom konyhai kultúráért).

Így a 2016-os MMF-en még szorosabbra fűzzük a barátságot, és már igazi olívákat kínálunk az igaziolivával közös standunkon - ti pedig ott helyben, saját bőrötökön tapasztalhatják meg mindkét örömet:

  •   milyen egyszerű, milyen gyors és flott folyamat az elektronikus számlázás,
  •   és milyen fincsi, micsoda kényeztetés az igazi olívából készült krém...

Saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg csütörtökön, hiszen

  •  az igazioliva termékeiből vásárló fesztiválozók,
  •  és a Számlázz.hu vagy MostSzámlázz regisztrált felhasználói

vfshgera.jpg

Számlázz.hu Ránctalanító krémet kapnak ajándékba.

Az online számlázás hatalmas adminisztratív terhet vesz le a kis-, közép-, mikro-, és kényszervállalkozók válláról. Egy másik videónkban például a cég pénzügyi munkatársa kiszámolta, hogy az évi 300.000 Ft-os postaköltséghez képest az elektronikus számlázás 67%-os megtakarítást jelent. Elképesztő, nem? Ránctalanító hatás krém nélkül is - hiszen komoly gondokat veszünk le a válladról, hogy az évente megtakarított sok-sok munkaórát pihenésre fordíthasd.

Gyere el hozzánk a 2. standhoz, és győződj meg erről magad: “Ennél olajozottabban nem lehet számlázni!”

Reméljük, hogy a számlázás amúgy halálunalmas témájáról - finom olajok kóstolása mellett - személyesen is beszélgetünk majd egy szuperjót! :)

gwwjke5zjhewd.jpg

 Kérdéseid lennének az online számlázással kapcsolatban?
Olvasd a Számlázz.hu blogot, csatlakozz a Számlázz.hu Facebook-oldalához, vagy egyszerűen csak próbáld ki, még ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr188317920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása