Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

Talán a legszebb karácsonyi ajándék annak, akit érdekel a marketing és az üzleti világ

2016. december 12. - $Norbert$

Már tavaly is hatalmas sikert aratott a nyomtatott Magyar Marketing Fesztivál jegy, így idén is nyomtattunk belőle, hogy a kedves látogatóinkat meglepjük vele, és ők ezt karácsonyi ajándékként is felhasználhassák.

A jegy nem csak egy exkluzív minőségű, kézzel fogható konferencia belépőjegy; nem csak egy emlék, hanem egy kiváltság, ugyanis a jegyek birtokában külön, gyorsabb bejutást biztosítunk. (Amúgy sincs nagy várakozás a rendezvényünkön, de ez még annál is gyorsabb bejutást biztosít.)

mmf_facebook_hirdetes_karacsonyi_2017_v03.png

A nyomtatott jegy igényléséhez semmit nem kell tenni, ugyanis a December 17. 23:59-ig leadott rendeléseknél minden esetben postán küldjük a belépő jegyeket. Ha még ezen a héten megrendeled, akkor 100% a karácsonyfa alá teheted. Igényeld a nyomtatott, exkluzív konferencia-belépőjegyedet itt!

Boldog Karácsonyt kívánnak a IV. Marketing Fesztivál szervezői :)

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr312042231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása