Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Elköltöztünk

2017. december 10. - $Norbert$

Kedves Fesztiválozók,

Cikkeink, fényképeink és minden hasznos információ, amit közölni szeretnénk rólunk nektek...átköltözött a http://blog.marketingfesztival.hu címre.

Üdvözlettel:

A szervezők

6 trend, ami segít kialakítani a 2017-es marketing költségvetésedet.

1: Helymeghatározás alapú marketing üzenetek

Azzal, hogy az Y generáció 80%-a használja a telefonját a boltokban, és 74%-uk hajlandó elfogadni a helymeghatározás alapú mobilos üzeneteket, a marketingeseknek óriási lehetőséget kaptak arra, hogy releváns, és azonnali ajánlatokat biztosítsanak a vásárlóik számára a telefonjukon keresztül. A Target’s rewards applikáció – például – folyamatosan ajánlatokat ad a vásárlóknak, egyenesen a kezükben tartott mobilokra, miközben azok a  boltjaikban sétálnak.

6.jpg

Tovább

Mennyire hatékonyak a B2B cégek?

A tartalommarketing még mindig növekvő potenciállal bír

A Direct Marketing Association (DMA) kutatása szerint, a cégek még mindig nem használják ki a közösségi média erejét.  A DMA kutatása rámutatott, hogy a cégek 70%-a még mindig nem gyűjt adatokat a közösségi felületein, pedig a megkérdezett marketingesek 47%-a úgy gondolja, hogy a közösségi média nagy lehetőségeket nyújt a rövid távú növekedésben, és az adatok összegyűjtése fontos lenne a jövőben.

marketing-fesztival-2908-600px.jpg

Tovább

10 dolog, amit biztosan nem tudtál a Marketing Fesztiválról

A kulisszatitkok, érdekességek mindenkit érdekelnek. Miért lenne ez máshogy a Magyar Marketing Fesztivál közönsége, látogatói kapcsán? Íme néhány kulisszatitok, érdekesség, ami talán közelebb hozza hozzád a IV. Magyar Marketing Fesztivált, amit 2017.01.26-án rendezünk meg.

0854_8169-fotoberzayn.jpg

Tovább

5 marketing trend, ami meghatározza a 2017-es költségvetésed

Az utóbbi év tartalommarketing-trendjeinek (promótálás, interaktív történetmesélés, epizódikus tartalmak, közösségimédia-kommunikáció, befolyásolás) fontossága tovább növekszik újabb ajánlásokkal és elemekkel. Nézzük is ezeket!

 kep06-1600.jpg

Tovább

5 tartalommarketing jóslat 2017-re

A brandek még kreatívabbak lesznek

A tartalommarketing leginkább a blogolásról, e-bookról és más írott tartalmakról szól, amikkel (például) email feliratkozókat lehet gyűjteni. Ez a stratégia fontos lesz a jövőben, de a brandeknek több kreativitásra lesz szükségük, ha komoly eredményekre vágynak: a vizuális tartalom fontosabbá válik, amint a keresőprogramok hatékonyabban tudják felismerni és azonosítani a képeket, amelyek meghatározzák, miről is szól a weboldalad.

5.jpg

Tovább

Íme 5 trend, amit tudnod kell azért, hogy jövőre lépést tarthass a konkurenciáddal.

A Cisco trendelemzése szerint a videófogyasztás – 2017-ben – már az összes fogyasztói internetforgalom 69%-át fogja kitenni. Segíti a trendet,hogy az internet sebességének növekedésével, és az állandó okostelefon-használat miatt a felhasználók bármikor és bárhol elérhetik a videókat.

A felkészült tartalommarketingeseknek be kell kapcsolódniuk ebbe a trendbe azzal, hogy a videóbarát közösségi média csatornák előnyeit kihasználva, azokon keresztül (Instagram, Facebbok, Youtube) valós, magas kvalitású videókat hozzanak létre. (Youtube-marketing újdonságok és trendek 2017-re)

Fontos észben tartani, hogy a videó hatékonysága nagyban függ a platformtól is: például a felfedező, megosztható és időhatékony videók jól működnek Facebookon, a rövidebb, figyelemfelkeltők pedig jobban illenek az Instagramra.

3.jpg

Tovább

12 szakértő válaszol: Mi a TOP3 tartalom marketing trend 2017-ben?

A 12 szakértő egyetért abban, hogy a 2017 TOP tartalom marketing trendjében jelen lesznek az élő videók, a vizuális és interaktív tartalmak, a virtuális valóság, a kategorizált és személyes tartalmak éppúgy, mint az írások, cikkek. Fontos lesz a jobb minőség, a mélyebb tartalom, de van olyan szakértő is, aki szerint a rossz minőségű tartalom továbbra is jelen marad.

andycrestodina.jpgAndy Crestodina, az Orbit Media társalapítója is megszólalt

Tovább

Talán a legszebb karácsonyi ajándék annak, akit érdekel a marketing és az üzleti világ

Már tavaly is hatalmas sikert aratott a nyomtatott Magyar Marketing Fesztivál jegy, így idén is nyomtattunk belőle, hogy a kedves látogatóinkat meglepjük vele, és ők ezt karácsonyi ajándékként is felhasználhassák.

A jegy nem csak egy exkluzív minőségű, kézzel fogható konferencia belépőjegy; nem csak egy emlék, hanem egy kiváltság, ugyanis a jegyek birtokában külön, gyorsabb bejutást biztosítunk. (Amúgy sincs nagy várakozás a rendezvényünkön, de ez még annál is gyorsabb bejutást biztosít.)

mmf_facebook_hirdetes_karacsonyi_2017_v03.png

A nyomtatott jegy igényléséhez semmit nem kell tenni, ugyanis a December 17. 23:59-ig leadott rendeléseknél minden esetben postán küldjük a belépő jegyeket. Ha még ezen a héten megrendeled, akkor 100% a karácsonyfa alá teheted. Igényeld a nyomtatott, exkluzív konferencia-belépőjegyedet itt!

Boldog Karácsonyt kívánnak a IV. Marketing Fesztivál szervezői :)

TOP10 közösségi média marketing trend 2017-ben

Kétségtelen, ma már a mobilkészülékek és közösségi média világa határozza meg életünket. Hatással vannak a munkánkra, az életünkre, a szabadidőnkre. Cégvezetőként, vállalkozóként (vagy "csak" online kommunikátorként) tudd meg mire kell odafigyelned, és felkészülnöd ezek kapcsán, 2017-ben.

Ismerd meg a 10 legvalószínűbb, 2017-es közösségi marketing trendet! (Konferencia a marketing- és üzleti trendekről itt)

0854_8169-fotoberzayn.jpg

Tovább