Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

3+1 érv, hogy miért légy ott a III. Magyar Marketing Fesztiválon

2015. december 11. - $Norbert$

Pontosan tudom, hogy mit tettél idén: Láttad már a III. Magyar Marketing Fesztivál programját, láttad a 15 TOP-előadó nevét, bemutatkozását; Láttad a 15 TOP-témát is, amit piackutatás alapján választottunk ki. Tudod, hogy tavaly is nagy sikert aratott networking terem, ahol moderált üzleti kapcsolatépítésre van lehetőség; és tudod, hogy 40 standos szakkiállítással készülünk, ami egyedi és páratlan a Marketing Fesztiválok történetében.

Ezek után még mindig nem tudod, hogy ott légy-e január legnagyobb marketing konferenciáján? Akkor itt van Neked 4 érv, hogy velünk együtt éld át a rendezvény minden egyes percét:

marketing-fesztival-2908-600px.jpg

#1 : 1 nap alatt felkészülhetsz a 2016-os év üzleti- és marketing újdonságaira

Ha már nem volt időd az év vége fele ezzel foglalkoznod (cégvezetőként, marketingesként valószínűleg az év végi "szeleteléssel" voltál elfoglalva :)), nem teheted meg azt a luxust, hogy nem készülsz fel arra:

  • mitől fog leesni az ügyfeleid álla 2016-ban?
  • mitől lesz sikeres egy weboldal, egy kampány, egy cég (a céged!) 2016-ban?
  • hogyan növekedhet a céged új kommunikációval, új módszerekkel?

Mindezekre felkészülhetsz, ha eljössz és figyelmesen végighallgatod a 15 TOP-előadást! Nézd meg a teljes programot itt!

#2 : Tanulj azoktól, akik minden nap a szakmájukkal foglalkoznak

Nézd, mindenki másban jó, mindenki másban szakértő! Az összes, 15 előadónk a szakmájának a mestere, amilyen tudást nem érhetsz el soha, hiszen akkor 15x24 órából kellene, hogy álljon egy napod. A legokosabb, amit tehetsz, hogy eljössz a III. Magyar Marketing Fesztiválra és meghallgatod, mit ajánlanak ezek a szakértők Neked 2016-ra. Foglald le a belépőjegyedet itt!

#3 : A legkomplexebb napod ez lesz januárban

Gondolj csak bele! Egy hagyományos napon (vagy inkább héten) mennyi idődbe telik egy-egy üzleti találkozás (kapcsolatépítés), egy-egy szakmai újdonság (könyv vagy blog) elolvasása - arról pedig nem is beszélek, hogy a legújabb termékekről, szolgáltatásokról, módszerekről és trendekről értesülj? Belefér szerinted ez egy napba... és egy hétbe?

Most ez mind bele fog férni egyetlen egy napodba! Egy napon fejlődsz, szerzel új üzleti kapcsolatokat és ismered meg az új termékeket, szolgáltatásokat a szakkiállításon. Foglald le a belépőjegyedet itt!

#4 : Szinte ingyen van, ez nem pénz kérdése!

A belépőjegy ára 17 900 Ft. Ezért kaphatsz egy jobb farmert, egy 4 fős vacsorát és másodmagaddal elmehetsz egy jobb színházba.

17 900 Ft -ért eljöhetsz a III. Magyar Marketing Fesztiválra és felkészülhetsz a 2016-os újdonságaira, változásaira. Ha kiszámolod ezek az elengedhetetlen információk, a kapcsolatépítés és a szakkiállítás napi 49 Ft -odba kerül 2016-ban. S nem beszéltem a jegyek - szakkiállításon történő - levásárolhatóságáról. Szerinted megéri? Foglald le a belépőjegyedet itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr528150748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása