Magyarország legnagyobb, marketingtrendekkel foglalkozó Kkv-konferenciája

Magyar Marketing Fesztivál

20 000 ember már 70%-os lezárással értékesít. És te?

2015. január 17. - $Norbert$

Az értékesítés a legizgalmasabb munkakörök egyike, amit ismerek, és mégis tele van a szakma kiégett értékesítőkkel. De hát miért?

Valószínűleg ők sem sikertelen és kiégett értékesítőkként kezdték. 5-10-15-20 éve megtanulták az akkor jól működő technikákat, tökélyre fejlesztették a kommunikációjukat, kiváló arányban zártak le... és ahogy tapasztaltabbak lettek, egyre jobb és jobb értékesítőkké váltak.

szemelyes-offline-ertekesitesi-trendek.png

Aztán elszaladt mellettük a világ, és nem tudnak már 2014-ben és 2015-ben mit kezdeni magukkal... és a potenciális ügyfeleikkel. Éppen ezért lett a II. Magyar Marketing Fesztivál egyik előadásának a témája az offline/személyes értékesítés.

Szaparodnak a kínos csöndek, gyűlnek a megválaszolatlan kifogások, és valahogy nem megy nekik a lezárás. Mindent ugyanúgy csinálnak, mint eddig, és nem értik, hogy miért csapnivalók a számaik. Hát épp az a baj, hogy mindent úgy csinálnak, mint régen.

Mikor öröm az értékesítés?

Ha voltak már sikeres eladásaid, akkor pontosan tudod, hogy milyen jó adrenalinlöket megszerezni azt az utolsó „IGEN”-t. Hogy az egész tárgyalás és értékesítés olyan, mint egy tánc.

Miért bonyolítják túl az emberek? Hiszen „csak” arról van szó, hogy beszélgetsz valakivel, és a végén szerzel egy eladást. Közben még megihatsz egy kávét is.

Ha jól csinálod, akkor ez a világ egyik legkönnyebb és legélvezetesebb munkája.

Értékesíteni ma nem csupán sales-eseknek és értékesítőknek kell, hanem cégvezetőknek és marketingeseknek és tulajdonképpen mindenkinek. Akkor is értékesítesz, ha egy üzleti találkozón informálisan beszélgetsz a szolgáltatásodról. Ha elmész egy konferenciára, és egy potenciális ügyfeleddel szóba elegyedsz, akkor is értékesítesz. Vagy értékesíthetnél.

A II. Magyar Marketing Fesztiválon, 2015.01.29-én nem csak megtanulhatod, hogyan kell sikeresen értékesíteni, hanem ki is próbálhatod (azonnal) a tudásodat a Networking Arénában, ami a rendezvényünk társrendezvénye, és moderált üzleti kapcsolatépítésekre lesz lehetőség. Nézd meg a részleteket!

Előadás a lezárásspecialistától

Kasza Tamás tudja, hogyan lehet tervszerűen és hatékonyan értékesíteni. Könyveiben, tréningjein és előadásain átadhatja neked azokat az értékesítési technikákat, amellyel a tárgyalásaid nem „véletlenszerű” és „esetleges” beszélgetések lesznek, hanem olyan találkozók, ahol a lezárás és a siker nagyrészt tőled függ.

Már 20 000-nél is több ember olvassa, tanulja és imádja azt, amit Tamás mond, ír és előad.

Ami még fontosabb: beavatást kapsz a 2015-ben uralkodó értékesítési trendekbe. Mert 2015-ben ne úgy értékesíts, mintha még mindig 1991-et írnánk, hanem úgy, ahogy a világ legjobb és legmodernebb sales-esei.

A piac nem lett kisebb vagy rosszabb vagy nehezebb, csak az értékesítés lett más. De jegyet rendelni még lehet, csak kattints ide!

Láttad már Tamás videóját?

Vásárolj jegyet most, 2015.01.29-ére!

Ajándék HASZON magazint adunk hozzá és 2 fő esetén Tied lehet a Meggyőzés-könyv is, amely az értékesítésedben fog segíteni sokat. Nézd meg a konferencia programját itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr997081793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása